Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημερωτική συνάντηση στο Λάλα από τον σύλλογο «Ωλονός»

 Ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Αρωματικά φυτά και βότανα, βιοκαλλιέργειες και εναλλακτικές καλλιέργειες στην Ορεινή Ηλεία», θα πραγματοποιηθεί στην κοινότητα Λάλα της δ.ε. Φολόης του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας από τον σύλλογο «Ωλονός», το Σάββατο στις 29 Σεπτεμβρίου 2012.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
O Σύλλογος Προστασίας της Φύσης και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ερυμάνθου - Φολόης «ΩΛΟΝΟΣ», σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην ενημερωτική συνάντηση για τα βότανα και τα αρωματικά φυτά της Ορεινής Ηλείας, τις βιοκαλλιέργειες και τις εναλλακτικές καλλιέργειες, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Λάλα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ & ΒΟΤΑΝΑ, ΤΙΣ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΗΛΕΙΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
19:30           Προσέλευση - Έναρξη εκδήλωσης
19:40           Χαιρετισμός από τον Ηλία Τουτούνη (ιστοριοδίφης – ερευνητής - λαογράφος, Πρόεδρος του Συλλόγου «Ωλονός»).
19:50           Ομιλία από τη Βάσω Χαριτοπούλου (σύμβουλος στρατηγικής διαχείρισης, Γραμματέας του Συλλόγου «Ωλονός») με θέμα: «Αρωματικά  φυτά και Βότανα».
20:05          Ομιλία από τον Μητρόπουλο Χρήστο (Γεωπόνος) με θέμα: «Φελλοφόρος δρυς, καλλιέργεια - συγκομιδή - οικονομικά οφέλη».
20:15           Ομιλία από τον Θεόδωρο Βασιλόπουλο (Πρόεδρος Νέων Αγροτών & Βιοκαλλιεργητών Ηλείας) με θέμα: «Οι βιοκαλλιέργειες και οι εναλλακτικές καλλιέργειες στην ορεινή Ηλεία».
20:25          Ομιλία από τον Γιάννη Παρασκευόπουλο (επιχειρηματίας) με θέμα: «Το φυτό ιπποφαές: καλλιέργεια, συγκομιδή, επεξεργασία,  διατροφική αξία, φαρμακευτικές ιδιότητες και οικονομικά οφέλη».
20:35          Ανοικτή συζήτηση με τον Γιάννη Παρασκευόπουλο για την καλλιέργεια του ιπποφαούς.
20:45          Δωρεάν διανομή φυτών ιπποφαές.
Σημείωση:   Σε όλους τους παρευρισκόμενους, που επιθυμούν να ξεκινήσουν δοκιμαστική καλλιέργεια του φυτού ιπποφαούς, θα διανεμηθούν δωρεάν φυτά ιπποφαές και έντυπο ενημερωτικό υλικό.
Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: